Advertisement

Beşiktaş'ın İlk Transferi Tutku Açık

Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Beşiktaş, deneyimli teknik adam Erman Kunter yönetiminde gireceği sezonda ilk transferini gerçekleştirdi ve tecrübeli oyun kurucu Tutku Açık ile 1 yıllık sözleşme imzaladı..

Siyah-Beyazlıların uzun süredir gündeminde olan Tutku Açık için özellikle yıllık ücret konusunda anlaşma zemini aranıyordu. Son olarak Galatasaray Medical Park forması giyen 32 yaşındaki ve 1.94 boyundaki deneyimli guard, geçtiğimiz sezon içerisinde yaşadığı talihsiz rahatsızlık nedeniyle bir süre parkelerden uzak kalmıştı. Sarı-Kırmızılı forma ile Beko Basketbol Ligi'nde 26 maçta görev yapan Açık, Turkish Airlines EuroLeague'de ise 13 maçta süre aldı. Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı maçlarda ortalama 17.8 dakika sahada kalan deneyimli oyuncu, bu maçlarda; 5.4 sayı, 1.5 ribaund ve 3.3 asist ortalamaları yakalarken, Turkish Airlines EuroLeague'de görev yaptığı 13 maçta ortalama 13.4 dakika sahada kalarak; 3 sayı ve 2.7 asist ortalamaları yakalamıştı..

Beşiktaş'ın, yerli transferinde ayrıca, prensip anlaşmasına vardığı Muratcan Güler ile birlikte, Galatasaray'dan ayrılması beklenen Cevher Özer ve Caner Topaloğlu ikilisiyle de anlaşma imzalaması bekleniyor. Yabancı oyuncu konusunda da Patrick Christopher ile anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar, Willie Solomon ve Bostjan Nachbar transferlerinde de önemli aşama kaydetti..
Beşiktaş'ın İlk Transferi Tutku Açık Beşiktaş'ın İlk Transferi Tutku Açık Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.