Advertisement

Holston'dan Mersin'e 1 Yıllık İmza

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ligimizde daha önce Pınar Karşıyaka forması da giymiş olan ABD'li oyun kurucu David Holston ile önümüzdeki sezon için anlaşma sağladı. Chicago State mezunu olan Holston, geçtiğimiz sezonu Alman ekibi Artland Dragons'da tamamlamıştı..

2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında Pınar Karşıyaka forması giyen Holston, 26 yaşında ve 1.73 boyunda. Chicago State'ten 2009'da mezun olan ABD'li oyuncu, profesyonel kariyerine Pınar Karşıyaka'da başladıktan sonra böylece üçüncü takımı ile anlaşma sağlamış oldu..

Geçtiğimiz sezon Artland Dragons takımı ile Beko Bundesliga'da 40, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 13 maçta görev yapan David Holston, Beko Bundesliga'da forma giydiği bu maçlarda ortalama 30.8 dakika sahada kalarak; 15.3 sayı, 3 ribaund ve 5.6 asist ortalamaları yakalamış, FIBA EuroChallenge'da görev yaptığı maçlarda ise ortalama 29 dakika sahada kalarak; 12.2 sayı, 3.3 ribaund ve 6.3 asist ortalamaları tutturmuştu. Holston, bu transfer döneminde eski takımı Pınar Karşıyaka ile birlikte, Erdemirspor'un da gündemine gelmişti..

David Holston'ı renklerine bağlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, dış transferde daha önce; Hakan Köseoğlu, Altan Erol, Hakan Erol ve Ali Karadeniz ile anlaşma sağlamış, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan; Mutlu Demir ve Deniz Gençyürek ile de yola devam kararı almıştı..
Holston'dan Mersin'e 1 Yıllık İmza Holston'dan Mersin'e 1 Yıllık İmza Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.