Advertisement

Bora Geldi, Maxim Kaldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Ülker, geçtiğimiz sezonu Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde tamamlayan Bora Hun Paçun ile 1 yıllık anlaşma sağlarken, geçtiğimiz sezonu Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde kiralık olarak geçiren genç oyuncu Can Maxim Mutaf'ı da yeni sezonda kadroda tutma kararı aldı..

Tuborg altyapısında yetişen 25 yaşındaki ve 2.10 boyundaki Paçun, 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda görev yapabiliyor. TBL kariyerinde daha önce; Efes Pilsen, Darüşşafaka ve Banvit formaları da giymiş olan Bora Hun Paçun, Efes kadrosunda yer aldığı dönemde kısa bir süre de Makedon ekibi Rabotnicki'de kiralık olarak forma giymişti. Geçtiğimiz sezon Antalya Büyükşehir Belediyesi forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 30 maçta görev yapan Paçun, bu maçlarda ortalama 17 dakika sahada kalarak; 6.5 sayı ve 5.2 ribaund ortalaması yakalamıştı..

Öte yandan, Basketfaul'de yer alan habere göre, Sarı-Lacivertliler genç oyuncu Can Maxim Mutaf'ı da kadroda tutma kararı aldı. Şu an A Milli Takımımızın aday kadrosunda bulunan 21 yaşındaki ve 1.93 boyundaki skorer guard, bir süredir kendisini kiralık olarak renklerine bağlamak isteyen Erdemirspor'un da gündemindeydi. Geçtiğimiz sezon Mersin ekibi ile Beko Basketbol Ligi'nde 29 maçta görev yapan Mutaf, bu maçlarda ortalama 16.4 dakika sahada kalarak; 7.2 sayı, 2.3 ribaund ve 0.4 asist ortalamaları ile mücadele etmişti..
Bora Geldi, Maxim Kaldı. Bora Geldi, Maxim Kaldı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.