Advertisement

Ali Karadeniz, Mersin'de.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi, sezonu Türk Telekom'da tamamlayan skorer uzun Ali Karadeniz (Michael Wright) ile 1 yıllık anlaşma sağladı..

32 yaşındaki ve 2.03 boyundaki deneyimli power forvet, bir önceki sezon Trabzonspor forması ile Beko Basketbol Ligi sayı kralı olmuştu. Dizindeki sakatlık nedeniyle her sezon başında dizinden sıvı aldıran tecrübeli oyuncu, buna rağmen geçtiğimiz sezon Türk Telekom ile Beko Basketbol Ligi ve FIBA EuroChallenge Cup'ta sadece 1 maçta görev yapmamıştı..

Beko Basketbol Ligi'nde 29 maçta forma giyen Karadeniz, bu maçlarda ortalama 28.1 dakika sahada kalarak; 15.9 sayı ve 5.7 ribaund ortalamaları yakalarken, 6 maçta görev yaptığı FIBA EuroChallenge Cup'ta ise ortalama 27 dakika sahada kalarak; 18.3 sayı ve 5.2 ribaund ortalamaları yakalamıştı. Tecrübeli oyuncu, Beko Basketbol Ligi'nde daha önce Türk Telekom ve Trabzonspor takımlarının yanı sıra, 2005-2006 sezonunda Beşiktaş forması da giymişti..

Yeni sezona da Mete Babaoğlu yönetiminde girecek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, dış transferde daha önce de; Altan Erol, Hakan Köseoğlu ve Hakan Erol ile anlaşma sağlamıştı..
Ali Karadeniz, Mersin'de. Ali Karadeniz, Mersin'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 14:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.