Advertisement

TED Kolejliler'den İki Hamle Daha

Transferde son günlerin hareketli takımlarının başında gelen TED Ankara Kolejliler, kadrosuna iki önemli takviye daha yapıyor. Eurobasket'ten Uğur Türker'in haberine göre Başkent ekibi, Ben Woodside ve Erdal Bibo ile de anlaşma sağladı..

35 yaşındaki ve 1.96 boyundaki deneyimli oyuncu Erdal Bibo, geçtiğimiz sezonu Mersin Büyükşehir Belediyesi takımında tamamlamıştı. "Başbakan" lakaplı tecrübeli forvet, TBL kariyerinde daha önce; Efes Pilsen, Türk Telekom, Fenerbahçe, Beşiktaş, Beykozspor, Erdemir ve Olin Edirne formaları da giymişti. Geride bıraktığımız sezonda Beko Basketbol Ligi'nde 28 maçta forma giyen Bibo, bu maçlarda ortalama 16.4 dakika sahada kalarak; 3.9 sayı ve 2.2 asist ortalamaları yakalamıştı..

Başkent ekibinin prensip anlaşmasına vardığı bir diğer isim ise ABD'li oyun kurucu Ben Woodside. 27 yaşındaki ve 1.80 boyundaki Woodside, geçtiğimiz sezonu Sloven ekibi Union Olimpija'da başlamış, fakat bu kulüpte yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle daha sonra Gürcü ekibi BC Armia'da sezonu tamamlamıştı. Union Olimpija ile 10 Adriyatik Ligi, 7 de EuroLeague maçında görev yapan ABD'li guard, BC Armia ile Gürcistan Ligi'nde 20, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 2 maçta forma giymişti. Gürcistan Ligi'nde forma giydiği maçlarda ortalama 32.1 dakika sahada kalan Woodside, bu maçlarda; 16.8 sayı, 3.8 ribaund ve 7 asist ortalamaları yakalamıştı..

TED Ankara Kolejliler, daha önce de; Nedim Yücel, Murat Kaya, Jovo Stanojevic, Vanja Plisnic, Caner Erdeniz, Kirk Penney ve Berent Kavaklıoğlu ile anlaşma sağlamıştı..
TED Kolejliler'den İki Hamle Daha TED Kolejliler'den İki Hamle Daha Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.