Advertisement

Davis, Bir Sezon Daha Banvit'te

Banvit, son 3 sezondur kadrosunda yer alan ABD'li power forvet Chuck Davis ile yeniden anlaşma sağladı. Basketfaul'de yer alan habere göre, 28 yaşındaki ve 2.03 boyundaki deneyimli oyuncu, yeni sezonda da Bandırma ekibinin formasını giyecek..

Azeri vatandaşlığı nedeniyle Azerbaycan milli takımı forması da giyen skorer oyuncu, ülkemizde daha önce; 2006-2007 sezonunda TED Ankara Kolejliler ve 2008-2009 sezonunda da Aliağa Petkim formaları giymişti. Geride bıraktığımız sezon içerisinde, TBL kariyerinde 2000 sayı barajını da geçen tecrübeli oyuncu, aynı zamanda Beko Basketbol Ligi'nde 37, ULEB Euro Cup'ta ise 12 maçta forma giymişti. Beko Basketbol Ligi'nde forma giydiği maçlarda ortalama 26.2 dakika sahada kalan Davis, bu maçlarda; 13 sayı, 5.1 ribaund ve 1.8 asist ortalamaları yakalarken, ULEB Euro Cup'ta forma giydiği maçlarda ise ortalama 24.4 dakika sahada kalarak; 13.1 sayı, 3.5 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları yakalamıştı..

Uzun rotasyonunda, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan Kenan Bajramovic ve Lance Williams ile yollarını ayırma kararı alan Banvit, hatırlanacağı gibi sezonu Olin Edirne'de tamamlayan Sırp pivot Vladimir Stimac ile anlaşma sağlamıştı..
Davis, Bir Sezon Daha Banvit'te Davis, Bir Sezon Daha Banvit'te Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 05:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.