Advertisement

Ersin Dağlı, Galatasaray'a Doğru.

Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz sezon Ergin Ataman yönetiminde Beşiktaş Milangaz'da oldukça başarılı bir sezon geçiren Ersin Dağlı transferinde sona yaklaştı. Henüz kulüpten resmi bir açıklama gelmese de, Ersin Dağlı'nın bağlı olduğu menajerlik şirketi Interperformances, deneyimli oyuncunun Galatasaray Medical Park ile anlaştığını açıkladı..

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde 40 maçta forma giyen 31 yaşındaki ve 2.03 boyundaki deneyimli power forvet, bu maçlarda ortalama 26.6 dakika sahada kalarak; 10.5 sayı ve 6.9 ribaund ortalamaları yakalamıştı. FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 16 maçta görev yapan tecrübeli oyuncu, bu maçlarda ise ortalama 21.1 dakika sahada kalarak; 9.8 sayı ve 6.7 ribaund ortalamaları yakalamıştı..

Öte yandan Ersin Dağlı'nın olası transferi ile birlikte, Galatasaray Medical Park kadrosunda devşirme statüsünde yer alan Mert Shumpert ile yollar ayrılacak..

Ekleme: Haber yayına girdikten kısa bir süre sonra, Galatasaray Kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklamada Ersin Dağlı ile kesin anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Deneyimli oyuncu ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı da gelen bilgiler arasında..
Ersin Dağlı, Galatasaray'a Doğru. Ersin Dağlı, Galatasaray'a Doğru. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.