Advertisement

Antalya'da İki İmza

Transferde son günlerin hareketli takımlarından olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, iki oyuncu ile daha anlaşma sağladı. Güney ekibi, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan forvet Valentin Pastal ile yeniden anlaşma sağlarken, dış transferde de pivot Eren Beyaz'ı renklerine bağladı..

28 yaşındaki ve 2.04 boyundaki Valentin Pastal, TBL kariyerinde daha önce; Efes Pilsen, Galatasaray, Beykoz, Pınar Karşıyaka ve Mersin Büyükşehir Belediyesi formaları da giymişti. Geçtiğimiz sezon Antalya ekibi ile Beko Basketbol Ligi'nde 23 maçta forma giyen Pastal, bu maçlarda ortalama 12.2 dakika sahada kalarak; 1.7 sayı, 2.1 ribaund ve 0.5 asist ortalamaları yakalamıştı..

27 yaşındaki ve 2.09 boyundaki Eren Beyaz ise geçtiğimiz sezonu Erdemirspor'da tamamlamıştı. TBL kariyerinde daha önce; Beşiktaş, Beykoz, Darüşşafaka, Aliağa Petkim ve Galatasaray formaları da giymişti. Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde Erdemir forması ile 21 maçta görev yapan Eren Beyaz, bu maçlarda ortalama 5.3 dakika sahada kalarak; 2.1 sayı ve 1.5 ribaund ortalamaları yakalamıştı..

Altar Tunçkol'un göreve gelmesinin ardından yeniden yapılanmaya giden Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut kadrosunda; Barış Güney, Seray Yıldırım, Berkay Gülek, Greg Magnano, Jordan Theodore, Ron Lewis, Gökhan Karabıyık, Valentin Pastal, Reha Öz ve Eren Beyaz yer alırken, ABD'li power forvet Leon Williams için görüşmeler de halen sürüyor..
Antalya'da İki İmza Antalya'da İki İmza Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.