Advertisement

Reha Öz, Antalya'da.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Antalya Büyükşehir Belediyesi, sezonu Olin Edirne'de tamamlayan tecrübeli şutör Reha Öz ile gelecek sezon için anlaşma sağladı..

Genç antrenör Altar Tunçkol'un göreve gelmesiyle birlikte kadrosunda yeniden yapılanmaya giden Antalya ekibi, son olarak Reha Öz'ü renklerine bağladı. 34 yaşındaki ve 2.02 boyundaki skorer forvet, son iki sezondur Olin Edirne forması giyiyordu. Deneyimli forvet, TBL'de daha önce de; Fenerbahçe, İTÜ, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Petkim formaları da giymişti..

Geçtiğimiz sezon Olin Edirne forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 27, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 6 maçta görev yapan deneyimli oyuncu, Beko Basketbol Ligi'nde ortalama 23.1 dakika sahada kalarak; 7.4 sayı ve 2.6 ribaund ortalamaları yakalarken, %50 ile üç sayı isabeti sağladığı FIBA EuroChallenge Cup'ta ise ortalama 16.2 dakika sahada kalarak; 5.3 sayı ve 2 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dış transferde daha önce de; Greg Magnano, Jordan Theodore, Barış Güney, Gökhan Karabıyık ve Ron Lewis'i renklerine bağlamıştı..
Reha Öz, Antalya'da. Reha Öz, Antalya'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.