Advertisement

Kemal Dinçer'den Transfer Açıklamaları

Transferde önemli hamleler yapmaya hazırlanan Fenerbahçe Ülker'de Genel Koordinatör Kemal Dinçer, transferdeki son gelişmeleri Basketfaul sitesine yaptığı açıklamalarda paylaştı..

Önümüzdeki hafta içinde bazı somut gelişmelerin gerçekleşebileceğini belirten Dinçer, özellikle Lester Bo McCalebb konusunda ısrarlı olduklarını ancak oyuncunun NBA'den gelen teklifleri de değerlendirdiğini söyledi.

Dinçer, yaptığı açıklamada; "Pianigiani anlaşma yaptıktan sonra bizden ilk olarak Siena'dan Bo McCalebb ile David Andersen'i istedi. Bo McCalebb'in transferi, Andersen'e göre daha çok mesai istiyor. Her şeyden önce NBA'den aldığı teklifler var. Bu teklifleri değerlendirdikten sonra bir karar verecek. Olayın bir de Siena ayağı var. Bu hafta içinde herşeyin yolunda gitmesi halinde Bo BcCalebb için Siena ile yeniden konuşacağız. Açıkçası Bo McCalebb için olabildiğince yükleniyoruz. Bo McCalebb olmazsa elbette diğer planlarımızı devreye sokacağız ancak şimdilik oyun kurucu için tek gündemimiz Bo McCalebb." dedi.

Bir süredir gündemde olan Orta Afrikalı forvet Romain Sato konusunda da gelişmeleri paylaşan Kemal Dinçer; "Romain Sato konusunda bazı ilerlemeler kaydettik. Bu oyuncunun durumu da bu hafta aydınlanabilir." açıklamasında bulundu.

Beşiktaş Milangaz ile başarılı bir sezon geçiren ve transferde Sarı-Lacivertlilerin gündeminde olan David Hawkins konusunda ise; "Bojan Bogdanovic'in NBA'e gitmemesinden sonra yeni bir değerlendirme yapmak durumundayız. David Hawkins konusu Beşiktaş'la aramızda anlaşma sağlamamıza bağlı. Makul bir noktaya gelinirse, transfer gerçekleşebilir." dedi.

Öte yandan, yerli ve yabancı basında ortaya çıkan Jordan Farmar söylentilerine ilgili olarak da bir açıklama yapan Kemal Dinçer: "Jordan Farmar ile ilgilendiğimize dair haberler yer almış. Bu oyuncu ile ilgimiz olmadı." açıklamasında bulundu.
Kemal Dinçer'den Transfer Açıklamaları Kemal Dinçer'den Transfer Açıklamaları Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.