Advertisement

Sonkol Tamam, Hedef Holston.

Transfer çalışmalarını sürdüren Pınar Karşıyaka'nın genç teknik adamı Ufuk Sarıca, kişisel twitter hesabı üzerinden transferlerle ilgili bilgiler verdi. Sarıca, Ümit Sonkol transferinin tamamlandığını söylerken, Kaf Kaf'ın eski oyuncularından David Holston ile de görüşmelerin olumlu şekilde sürdüğünü söyledi..

Ufuk Sarıca, kişisel twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Ümit Sonkol hayırlı olsun. Holston ile de konuştuğumuz doğru. Şartlar istediğimiz gibi olursa bu sene bizimle olacak. Bu yıl bayrakları çıkaracağız. Sizlerin güçlü desteği ile sahada çalışan bir takım istiyoruz” dedi.

Daha önce de Evren Büker ile anlaşma sağlayan Kırmızı-Yeşilliler, böylelikle ikinci hamlesini de Ümit Sonkol transferi ile gerçekleştirdi. 30 yaşındaki ve 2.06 boyundaki Ümit Sonkol, geçtiğimiz sezonu Aliağa Petkim'de tamamlarken, önceki sezon da bir başka İzmir ekibi Bornova Belediyesi forması giymişti. Geride bıraktığımız sezonda Beko Basketbol Ligi'nde 31 maça çıkan Sonkol, bu maçlarda ortalama 29 dakika sahada kalarak; 12.7 sayı, 7.3 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları yakalamıştı..

Pınar Karşıyaka'nın anlaşmak üzere olduğu ABD'li oyun kurucu David Holston ise 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında İzmir ekibinin formasını giymişti. 26 yaşındaki ve 1.70 boyundaki Holston, geride bıraktığımız sezonda ise Alman ekibi Artland Dragons forması giymişti. Artland forması ile Beko Bundesliga'da 40 maça çıkan David Holston, bu maçlarda ortalama 30.8 dakika sahada kalarak; 15.3 sayı, 3 ribaund ve 5.6 asist ortalamaları yakalarken, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 13 maçta ortalama 29 dakika sahada kalarak; 12,2 sayı, 3.3 ribaund ve 6.3 asist ortalamaları yakalamıştı..
Sonkol Tamam, Hedef Holston. Sonkol Tamam, Hedef Holston. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.