Advertisement

Kaf Kaf'ın Yeni Hedefi Thomas

Yeni sezona genç teknik adam Ufuk Sarıca yönetiminde girecek olan Pınar Karşıyaka, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Evren Büker ve Ümit Sonkol ile anlaşma sağlayan, David Holston konusunda da büyük aşama kaydeden İzmir ekibi, şimdi ise sezonu Gürcü ekibi BC Armia'da tamamlayan ABD'li power forvet William Thomas ile büyük ölçüde anlaştı..

DHA muhabiri Ulaş Sağ imzalı habere göre Kaf Kaf, 26 yaşındaki ve 2.03 boyundaki Thomas ile prensip anlaşmasına vardı. Geçtiğimiz sezonu Gürcü ekibi BC Armia'da tamamlayan atletik uzun, temsilcimiz Beşiktaş Milangaz'a karşı da başarılı performanslar sergilemişti. Akatlar Arena'da oynanan ve temsilcimizin 103-82 kazandığı maçta; 20 sayı, 9 ribaund ile takımının en etkili ismi olan Thomas, Gürcistan'da oynanan maçta ise; 15 sayı ve 8 ribaundluk performans göstermişti..

George Mason Üniversitesi'nden mezun olduktan iki yıl Belçika'nın Liege, bir sezon da aynı ülkenin Oostende takımında forma giyen Thomas, geçen sezon başında BC Armia Tblisi'ye transfer oldu. Gürcistan Ligi'nde; 16.5 sayı, 7.4 ribaunt, 1.9 asist ortalamaları tutturan Thomas, Eurochallenge Cup'ta ise 6 maçta; 15.0 sayı, 11.3 ribauntluk performans gösterdi. Antrenör Ufuk Sarıca, Gürcistan pasaportu bulunan Thomas'a onay verirse, iş resmiyete dökülecek.

Bu arada eski oyun kurucusu David Holston'u geri alabilmek için imkanlarını seferber eden Pınar Karşıyaka, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Erdemirspor'la ekabet ediyor. Pınar Karşıyaka, Erdemirspor'un 300 bin dolar teklif ettiği Holston'u daha az bir rakama ikna etmeye çalışıyor. Bu arada Pınar Karşıyaka'nın kondisyoneri Erdem Günak da Erdemirspor'la anlaştı.
Kaf Kaf'ın Yeni Hedefi Thomas Kaf Kaf'ın Yeni Hedefi Thomas Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.