Advertisement

Stimac Artık Banvitli

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit, son 4 sezondur formasını giyen tecrübeli pivot Lance Williams ile yollarını ayırdıktan sonra o bölgeyi yine tanıdık bir isimle doldurdu. Bandırma ekibi, geçtiğimiz sezonu Olin Edirne'de tamamlayan Sırp pivot Vladimir Stimac ile anlaşma sağladı..

Oldukça sıkıntılı geçen sezonda Olin Edirne adına öne çıkan isimlerin başında gelen Stimac, 25 yaşında ve 2.08 boyunda. Stimac, geçtiğimiz sene Dünya Üniversite Oyunları'nda Sırbistan Üniversite milli takımı forması da giymişti. Olin Edirne forması ile FIBA EuroChallenge Cup'da 6 maçta görev yapan Sırp pivot, Beko Basketbol Ligi'nde ise 30 maçta oynamıştı. Beko Basketbol Ligi'nde forma giydiği maçlarda ortalama 26.9 dakika sahada kalan Stimac, bu maçlarda; 14.8 sayı ve 9.9 ribaund ortalaması yakalarken, FIBA EuroChallenge Cup'ta görev yaptığı maçlarda ise ortalama 26.7 dakika sahada kalarak; 18 sayı ve 7.2 ribaund ortalamaları yakalamıştı..

Dış transferde daha önce de Sammy Mejia ile anlaşma sağlayan Banvit, böylelikle yeni sezon öncesi ikinci transferini de gerçekleştirmiş oldu..
Stimac Artık Banvitli Stimac Artık Banvitli Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.