Advertisement

Pınar Karşıyaka, İki Forvetin Peşinde

Transfer çalışmalarına hız veren Pınar Karşıyaka, kısa forvet pozisyonuna yapacağı takviye için iki ismi gündemine aldı. Daha önce; Evren Büker, Ümit Sonkol ve Will Thomas ile anlaşma sağlayan, ayrıca David Holston için de görüşmelerini sürdüren Kaf Kaf, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Avustralyalı Brad Newley ve ABD'li forvet Jon Diebler için girişimlere başladı..

Geçtiğimiz sezona Lietuvos Rytas'ta başlayan Brad Newley, ardından sezonu İspanyol ekibi Valencia'da tamamlamıştı. 27 yaşındaki ve 2.01 boyundaki Newley, Valencia forması ile ACB Ligi'nde 24, ULEB Euro Cup'ta ise 10 maçta görev yaptı. ACB'de oynadığı 24 maçta ortalama 17.6 dakika sahada kalan Avustralyalı forvet, bu maçlarda; 6.5 sayı ve 2.4 ribaund ortalamaları yakalarken, 14.1 dakika ortalama ile sahada kaldığı Euro Cup maçlarında ise; 4.8 sayı, 2.4 ribaund ve 1 asist ortalamaları ile mücadele etmişti. Newley, Rytas forması ile ise; 3 EuroLeague, 5 VTB Ligi ve 8 Litvanya Ligi maçında görev yapmıştı..

Kırmızı-Yeşillilerin gündemindeki bir başka isim ise ABD'li forvet Jon Diebler. 24 yaşındaki ve 1.98 boyundaki Diebler, sezonu Yunan ekibi Panionios'ta tamamlamıştı. Ohio State mezunu şutör oyuncu, geçtiğimiz sezon üç sayılık atışlarda %45'lik bir yüzde yakalamıştı. Panionios forması ile Yunan Ligi'nde 34 maçta görev yapan Diebler, bu maçlarda ortalama 25.6 dakika sahada kalarak; 10.8 sayı, 3.5 ribaund ve 0.9 asist ortalamaları tutturmuştu..
Pınar Karşıyaka, İki Forvetin Peşinde Pınar Karşıyaka, İki Forvetin Peşinde Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.