Advertisement

Royal Halı Gaziantep'ten Mutlu Hamlesi

Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sezonu Erdemirspor'da tamamlayan deneyimli forvet Mutlu Akpınar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..

Geçtiğimiz günlerde; Caner Ercan, Andre Collins ve Isaiah Swann ile anlaşma sağlayan Gaziantep ekibi, böylelikle dış transferdeki dördüncü hamlesini de gerçekleştirmiş oldu. 29 yaşındaki ve 2.03 boyundaki Mutlu Akpınar, bu sezon Erdemirspor forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 30 maçta görev yapmıştı. Forma giydiği bu maçlarda ortalama 21 dakika sahada kalan Akpınar, bu karşılaşmalarda; 7.7 sayı, 2.3 ribaund ve 0.9 asist ortalamaları yakalamıştı..

Royal Halı Gaziantep B.Ş.B Şube Başkanı Metin Uzer yaptığı açıklamada, Mutlu Akpınar ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti. Transfer çalışmalarını antrenör Doğan Deniz ile büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Uzer, şöyle konuştu: ''Takım kimyamızı bozmayacak, kaliteli bir kadro oluşturarak Beko Basketbol Ligi'ne renk katacağımıza inanıyorum. Hedefimiz ligde kalıcı bir takım olmak, bunun yanında da rakip takımların çekinerek gelecekleri bir deplasman olmak. Şu ana kadar yaptığımız transferlerle de bunun sinyallerini verdiğimizi düşünüyorum.''
Royal Halı Gaziantep'ten Mutlu Hamlesi Royal Halı Gaziantep'ten Mutlu Hamlesi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:24 Rating: 5

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Değerli site admini, bu güzel yorumlarınız ve makale için teşekkür ederiz. Lazer merkezleri olarak bloğunuzun takibinde olduğumuzu bildirmek isteriz.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.