Advertisement

TED Ankara Kolejliler, Yeni Sezona Hazır.

Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden TED Ankara Kolejliler, son olarak TB2L ekiplerinden Vestel forması giyen Çağdaş Erdoğan'ı renklerine bağlayarak transferi tamamladı..

Kulüp binasında atılan imzaların ardından konuşan Şube Sorumlusu Vedat Baylan, “Genç oyuncu Çağdaş’la yaptığımız anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Transferlerimizi tamamladık ve artık yeni sezon çalışmalarımıza başlayacağız” dedi. Geçtiğimiz sezon TB2L takımlarından Vestelspor’da formasıyla; 4,6 sayı, 1,5 ribaund ve 1,8 asist ortalamalarıyla oynayan Çağdaş Erdoğan, 1988 doğumlu ve 1.88 boyunda..

Sezona Ercüment Sunter yönetiminde girecek olan TED Ankara Kolejliler, hatırlanacağı gibi dış transferde; Nedim Yücel, Murat Kaya, Jovo Stanojevic, Vanja Plisnic, Caner Erdeniz, Kirk Penney, Ben Woodside, Erdal Bibo ve Gökhan Yazıcıoğlu'nu renklerine bağlamış, Berent Kavaklıoğlu ve Nezih Özbakır ile de sözleşme yenilemişti..
TED Ankara Kolejliler, Yeni Sezona Hazır. TED Ankara Kolejliler, Yeni Sezona Hazır. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.