Advertisement

Antalya BŞB, Transferde Harekete Geçti

Yeni sezon öncesi genç teknik adam Altar Tunçkol ile anlaşma sağlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, kadrosunu şekillendirmeye de başlıyor. Güney ekibi, dış transferde 5 oyuncu ile anlaşma sağladı..

Antalya ekibi, daha önce ülkemizde forma giymiş olan Leon Williams ile birlikte, ABD'li power forvet Herb Pope ve ligimizden; Barış Güney, Eren Beyaz ve Gökhan Karabıyık ile anlaşma sağladı. Deneyimli skorer Barış Özcan ile görüşmeler ise sürüyor..

Sezonu İspanya İkinci Ligi ekibi Caceres'te tamamlayan Leon Williams, 26 yaşında ve 2.03 boyunda. Power forvet ve pivot pozisyonlarında oynayabilen Belize asıllı ABD'li oyuncu, daha önce Fransa'da da forma giymişti. Çaylak oyuncu Herb Pope ise 23 yaşında ve 2.03 boyunda. Seton Hall mezunu power forvet, bu sezon NCAA1'de; 15.2 sayı ve 10.3 ribaund ortalaması yakalamıştı..

Yerli oyuncu rotasyonunu da şekillendirmeye başlayan Antalya ekibi; sezonu Erdemir'de tamamlayan 27 yaşındaki ve 2.08 boyundaki pivot Eren Beyaz, sezonuMersin Büyükşehir Belediyesi'nde tamamlayan 29 yaşındaki ve 1.93 boyundaki deneyimli guard Barış Güney ve sezonu Türk Telekom'da tamamlayan 24 yaşındaki ve 2.07 boyundaki genç power forvet Gökhan Karabıyık ile anlaşma sağladı.
Antalya BŞB, Transferde Harekete Geçti Antalya BŞB, Transferde Harekete Geçti Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.