Advertisement

Batiste'den Fenerbahçe Ülker'e 1 Yıllık İmza

Öğlen saatlerinde yıldız oyuncu Romain Sato'yu renklerine bağlayan Fenerbahçe Ülker, uzun süredir gündeminde olan bir yıldıza daha imza attırdı ve yine Sato gibi sezonu Panathinaikos'da tamamlayan Mike Batiste ile 1 yıllık anlaşma sağladı. NtvSpor'un verdiği bilgiye göre Batiste, Fenerbahçe Ülker'den 1.3 Milyon Dolar alacak..

35 yaşındaki ve 2.03 boyundaki deneyimli oyuncu, 2003 yılından beri Panathinaikos forması giyiyordu. Yıldız oyuncu, Panathinaikos takımı ile; 8 kez Yunan Ligi şampiyonluğu, 6 kez Yunan Ligi Kupası, 3 kez de Turkish Airlines EuroLeague şampiyonluğu yaşamıştı. Ayrıca 6 Kez Yunan Ligi All-Star'ına seçilen yıldız pivot, 1 kez de Yunan Ligi MVP'si seçilmişti..

2002-2003 sezonunda Memphis Grizzlies kadrosunda da yer alan tecrübeli oyuncu, geride bıraktığımız sezon ise Yunan Ligi'nde 30, Turkish Airlines EuroLeague'de ise 23 maçta görev yapmıştı. Yunan Ligi'nde görev yaptığı 30 maçta ortalama 16.5 dakika sahada kalan Batiste, bu maçlarda; 8.7 sayı ve 3.4 ribaund ortalamaları yakalarken, Turkish Airlines EuroLeague'de forma giydiği 23 maçta ise ortalama 20.3 dakika sahada kalarak; 9.7 sayı ve 4.6 ribaund ortalamaları yakalamıştı..

Sarı-Lacivertli takım, yıldız guard Bo McCalebb konusundaki girişimlerini de sürdürüyor..
Batiste'den Fenerbahçe Ülker'e 1 Yıllık İmza Batiste'den Fenerbahçe Ülker'e 1 Yıllık İmza Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.