Advertisement

Beşiktaş Yönetiminden Akdağ'a Veto

Beşiktaş Yönetimi, yeni sezonda Erman Kunter'in yardımcılığını yapması beklenen tecrübeli coach Cem Akdağ'a onay vermedi. Basketfaul sitesinde yer alan habere göre, Beşiktaş Yönetimi'nin bu kararına gerekçe olarak ise Cem Akdağ'ın Galatasaraylı olması gösterildi..

Geçtiğimiz günlerde Erman Kunter’in; "Yeni sezonda yardımcılarım Cem Akdağ ve bir Fransız coach olacak" demesine rağmen, Beşiktaş yönetimi Cem Akdağ ismini veto etti. Basketfaul’ün haberine göre Beşiktaş Yönetimi, Akdağ'ın Galatasaraylı olması nedeniyle görev yapmasına onay vermedi. Bu gelişme üzerine Kunter, başka bir asistan coach arayışına girdi. Cem Akdağ, Beşiktaş'ta 1993-1994 sezonunda yardımcı coach olarak, 1994-1995 sezonunda ise baş antrenör olarak görev yapmıştı..

Bu gelişmenin ardından Cem Akdağ, Basketfaul aracılığı ile kısa bir mesaj yayınladı ve şunları söyledi: "Erman Kunter’in Eurosport ile yaptığı röportajda bahsettiği gibi, iki sezon önce Galatasaray takımında uyguladığım ve uzun yıllardır üzerinde çalıştığım, bugün İspanyol takımlarında seyretmeye alıştığımız geçiş hücumunu, Erman’la bütünleşen sert savunma ve hareketli set hücumu ile birlikte Beşiktaş takımında uygulamayı amaçlıyorduk ancak kısmet değilmiş. Sevgili dostuma yeni sezonda başarılar dilerim." dedi.
Beşiktaş Yönetiminden Akdağ'a Veto Beşiktaş Yönetiminden Akdağ'a Veto Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.