Advertisement

Ahmet Erdoğan, Aliağa Petkim'de.

Transferin hızlı takımlarından olan Aliağa Petkim, sezonu Pınar Karşıyaka'da tamamlayan deneyimli oyun kurucu Ahmet Ali Erdoğan ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı..

Geçtiğimiz Ocak ayında omzundan bir sakatlık geçiren ve operasyon sonrası sezonun geri kalanında takımından ayrı kalan 26 yaşındaki ve 1.86 boyundaki Ahmet Erdoğan, takımla birlikte çalışmalara ise normal sezonun sonunda başlayabilmişti. Geride bıraktığımız sezon Beko Basketbol Ligi'nde 12, FIBA EuroChallenge Cup'ta 6, ULEB Euro Cup ön elemesinde ise 2 maçta forma giyen deneyimli oyuncu, Beko Basketbol Ligi'nde görev yaptığı 12 maçta ortalama 18.7 dakika sahada kalarak; 5.8 sayı, 1.1 ribaund ve 1.6 asist ortalamaları yakalarken, EuroChallenge Cup'ta görev yaptığı maçlarda ise ortalama 19.7 dakika sahada kalarak; 4 sayı, 1 ribaund ve 1 asist ortalamalar yakalamıştı..

Öte yandan İzmir ekibi, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Yiğitcan Turna'nın transferinden vazgeçti. Yeni sezon öncesi kadrosu hemen hemen şekillenen Aliağa Petkim, Ahmet Erdoğan'dan önce de; Taquan Dean, Melih Yıldız, Marcus Arnold ve Torin Francis ile anlaşma sağlamış, iç transferde ise Buğrahan Tuncer'i kadroda tutarak, Branislav Ratkovica ve Orhan Hacıyeva ile de sözleşme yenilemişti. Sözleşmesini tek taraflı feshedip takımdan ayrılan Ümit Sonkol'un yerine bir yerli uzun arayışı ise halen sürüyor..
Ahmet Erdoğan, Aliağa Petkim'de. Ahmet Erdoğan, Aliağa Petkim'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.