Advertisement

Soner ve Dixon, Pınar Karşıyaka'da.

Transfer çalışmalarını sürdüren Pınar Karşıyaka, kadrosunu iki önemli oyun kurucu ile güçlendirdi. Kaf Kaf, son olarak Fransız ekibi Dijon'un formasını giyen ABD'li guard Bobby Dixon ile birlikte, geçtiğimiz sezonu Erdemirspor'da tamamlayan Soner Şentürk ile de anlaşma sağladı..

29 yaşındaki ve 1.78 boyundaki Dixon, Avrupa kariyerinde daha önce; Gravelines, Polpak Swecie, Cherkasy, Le Mans, Asvel, Benetton ve Enel Brindisi formaları da giymişti. Dijon forması ile geride bıraktığımız sezon Fransa Ligi'nde 30 maçta görev yapan deneyimli guard, bu maçlarda ortalama 31 dakika sahada kalarak; 12.4 sayı, 4.1 ribaund ve 5.1 asist ortalamaları yakalamıştı. Hatırlanacağı gibi Pınar Karşıyaka, Bobby Dixon ile anlaşmadan önce son olarak eski oyuncusu David Holston ile yeniden renklerine bağlamak için görüşmelere başlamış fakat oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle bu transferden vazgeçmişti..

Pınar Karşıyaka'nın bir diğer transferi Soner Şentürk ise 26 yaşında ve 1.94 boyunda. Şentürk, TBL'de daha önce; Darüşşafaka, Türk Telekom ve Bornova Belediyesi formaları da giymişti. Geçtiğimiz sezon Erdemirspor forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 30 maçta görev yapan başarılı guard, bu maçlarda ortalama 29 dakika sahada kalarak; 9.3 sayı, 3.8 ribaund ve 4.9 asist ortalamaları yakalamıştı..

Yeni sezona Ufuk Sarıca yönetiminde girecek olan Kaf Kaf, dış transferde daha önce; Evren Büker, Ümit Sonkol, Jon Diebler ve William Thomas ile anlaşma sağlamıştı..
Soner ve Dixon, Pınar Karşıyaka'da. Soner ve Dixon, Pınar Karşıyaka'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.