Advertisement

Beşiktaş, Christopher ile İmzaladı.

Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Beşiktaş, bir süre önce anlaşma sağladığı ABD'li skorer guard Patrick Christopher ile resmi sözleşme imzaladı. Siyah-Beyazlı Kulübün resmi internet sitesinden bu transfer açıklanırken, Christopher böylelikle Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi ilk yabancı oyuncu transferi oldu..

Beşiktaş ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan Patrick Christopher, 24 yaşındaki ve 1.96 boyunda. Geçtiğimiz sezon Cholet'te yine Erman Kunter'in öğrencisi olan ve Fransa Ligi'nde 26 maçta forma giyen ABD'li oyuncu, bu maçlarda ortalama 24.4 dakika sahada kalarak; 12.8 sayı, 2.4 ribaund ve 0.7 asist ortalamaları yakalamıştı..

Öte yandan Siyah-Beyazlılar, dış transferde kesin anlaşma sağladığı Muratcan Güler ve Cevher Özer ile de kısa süre içerisinde resmi sözleşme imzalayacak. Geçtiğimiz sezon da takımda yer alan Serhat Çetin ve Barış Hersek ile de sözleşme yenilemesi beklenen Beşiktaş'ta, takımdan ayrılması gündemde olan Mehmet Yağmur ve Adem Ören'in durumu ise henüz netlik kazanmadı..
Beşiktaş, Christopher ile İmzaladı. Beşiktaş, Christopher ile İmzaladı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.