Advertisement

Erdemir'den Balazic Hamlesi

Hakan Demir'in göreve gelmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Erdemirspor, iç ve dış transferde iki oyuncu ile anlaşma sağladı. Basketfaul'de yer alan habere göre Ereğli ekibi, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan genç forvet Nusret Yıldırım'ın sözleşmesini yenilerken, son olarak Krka Novo Mesto forması giyen Sloven power forvet Jure Balažič ile de anlaşma sağladı..

Son 5 sezondur Krka Novo Mesto forması giyen Jure Balažič, 32 yaşında ve 2.04 boyunda. Deneyimli oyuncu, geçtiğimiz sezon Krka forması ile Sloven Ligi'nde 16, Adriyatik Ligi'nde 25, ULEB EuroCup'ta ise 12 maçta forma giymişti. Euro Cup'ta görev aldığı bu maçlarda ortalama 27.1 dakika sahada kalarak; 9.6 sayı ve 4.9 ribaund ortalamaları yakalayan Sloven power forvet, Adriyatik Ligi'nde 26.4 dakika sahada kalarak; 9.9 sayı ve 4.2 ribaund ortalamaları ile mücadele ederken, Sloven Ligi'nde ise 24.3 dakika sahada kalarak; 10.4 sayı ve 4.2 ribaund ortalamaları yakalamıştı..

Erdemirspor'un sözleşme yenilediği Nusret Yıldırım ise 23 yaşında ve 2.02 boyunda. Genç oyuncu, geçtiğimiz sezon Erdemir forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 4 maçta görev yaparken, ortalama 4.3 dakika sahada kalarak 2.5 sayı ortalaması ile mücadele etmişti..

Erdemirspor, hatırlanacağı gibi daha önce de iç transferde Gerrod Henderson ile sözleşme yenilerken; Sean Marshall, Barış Özcan, Asım Pars ve Derya Yannier'i de renklerine bağlamıştı..
Erdemir'den Balazic Hamlesi Erdemir'den Balazic Hamlesi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.