Advertisement

Sarıca, Transferde Hedeflerini Açıkladı

Pınar Karşıyaka ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak göreve başlayan Ufuk Sarıca, BasketDergisi'ne yaptığı açıklamada, gelecek adına ümitli konuşarak sahada mücadeleyi bırakmayan her maçı kazanmak adına savaşacak bir takım kuracaklarını söyledi.

Daha önce yapılan işlerin devamını sağlayacaklarını söyleyen Sarıca, “Burada çok iyi işler yapılmış. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz de bu bayrağı alıp daha yukarı taşımak istiyoruz. Arkamızda müthiş bir taraftar gücü var. Bütçemiz çok büyük değil ama bunun 10 katı bir güç tribünde bizi destekliyor olacak. Bunun heyecanını yaşamamak mümkün değil” dedi.

Kadro çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Sarıca, “Evren Büker ve Ümit Sonkol ile imza aşamasındayız. Tutku Açık’ı da kadromuzda görmek istiyoruz. Ancak onun da biraz fedakarlık yapması gerekiyor. Kendisi de bizde forma giymek istiyor. Eğer bütçemize uygun şartlara gelirse transferi gerçekleşecek. Miroslav Raduljica’yı kiralamayı düşünüyoruz. Yabancı oyuncu transferini de yerlilere göre şekillendireceğiz” diye konuştu.

Öte yandan İzmir ekibinin, sezonu Beşiktaş'ta tamamlayan ve takımında kalması beklenmesine rağmen henüz sözleşme yenilemeyen Serhat Çetin için de girişimlerde bulunduğu bilgisi bugün çeşitli spor sitelerinde yer aldı..
Sarıca, Transferde Hedeflerini Açıkladı Sarıca, Transferde Hedeflerini Açıkladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.