Advertisement

Fenerbahçe Ülker'de Bojan Sürprizi

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Ülker'de NBA'e gitmesi beklenen Bojan Bogdanovic, Brooklyn Nets ile anlaşamayınca takımda kaldı. NtvSpor'un haberine göre Sarı-Lacivertli takım, bu gelişme üzerine daha önce prensip anlaşmasına vardığı David Hawkins transferini beklemeye aldı..

NBA hakları Nets'te olan Bojan Bogdanovic, Brooklyn takımıyla anlaşmaya varamayınca Fenerbahçe'de kaldı. Bu gelişme üzerine sarı-lacivertliler, daha önce prensip anlaşmasına varılan David Hawkins transferini beklemeye aldı..

Öte yandan Fenerbahçe Ülker, pota altı transferi için antrenör Simone Pianigiani'nin eski oyuncusu David Andersen ve Olimpiakos'tan ayrılan Georgios Printezis arasında karar aşamasına geldi. Sarı-lacivertli yöneticiler, iki oyuncudan birisini takıma kazandırmayı hedefliyor. Pianigiani'nin listesine göre transferi şekillendiren Fenerbahçe, uzun süredir görüştüğü Romain Sato'nun alacağı yıllık ücret konusunda pazarlıkları sürdürüyor. Ancak anlaşma noktasına yaklaşan tarafların, gelecek hafta imza masasına oturması bekleniyor..
Fenerbahçe Ülker'de Bojan Sürprizi Fenerbahçe Ülker'de Bojan Sürprizi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.