Advertisement

KSKBasket'ten Yayın Açıklaması

FIBA Euro Challenge Cup'taki temsilcimiz Pınar Karşıyaka'nın yarın akşam grubundaki son maçta Belçika ekibi Dexia Mons-Hainaut ile deplasmanda oynayacağı maçın naklen yayını ile alakalı olarak İzmir ekibinin basketbol şubesi resmi sitesi olan KSKBasket.net'ten bir açıklama geldi..

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

"Yarın akşam Türkiye saati ile saat 21.30 'da Dexia Mons Hainaut ile oynayacağımız, EuroChallenge Cup J Grubu son maçı Fransız kanal E.K. TV 'den canlı olarak yayınlanacaktır. http://kskbasket.net/v2/www.eknetwork.tv adresinden izleyebileceğiniz maçtan önce, http://www.eknetwork.tv/explorer/videos/127 linkinden Dexia Mons Hainaut - Krka Novo Mesto maçını izleyerek görüntü kalitesi ve yayın hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yaptığımız görüşmeler sonucu maçın ücretsiz olacağı sözünü kanal yönetimi tarafından almış bulunmaktayız. Dexia Mons Hainaut - Pınar Karşıyaka maçını ücretsiz olarak E.K. TV'den seyredebileceksiniz."

Temsilcimiz bu maçı kazandığı veya 23 sayı altı bir farkla kaybetmesi halinde turu geçen taraf olacak. Yeşil-Kırmızılıların lider olarak çeyrek finale yükselmesi için ise bu maçı kazanması ve grup lideri Krka Novo Mesto'nun Antwerp Giants deplasmanından mağlubiyetle dönmesini bekleyecek..
KSKBasket'ten Yayın Açıklaması KSKBasket'ten Yayın Açıklaması Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.