Advertisement

Obradovic: ''Her zaman taraftarın desteğine ihtiyacımız var.''

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Baş antrenörü Zeljko Obradovic, yeni sezon öncesi Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü antrenör, yeni sezon öncesi iyi bir takım kurma yönünde çalışmalar yaptıklarını belirterek, taraftarların sezon boyunca takımın yanında olmaları gerektiğine de vurgu yaptı ve “Bütün taraftarlarımız kombine almaya devam etsin. Burası taraftarlarla güzel oluyor. Hem oyuncular hem de taraftarlar için güzel bir sezon olsun istiyorum” dedi.


Başarılı antrenör, takım içindeki her oyuncunun önceliğinin; milyonlarca taraftarı olan bir camiada nasıl oynamaları gerektiğinin farkında olmalarını söylerken, “23 Ağustos’ta hazırlıklara başlayacağız. Hem Türk hem de yabancı oyuncular için iyi bir sentez olması için çalışmalarımız sürüyor. Oyuncular için öncelikle anlamaları gereken şey, milyonlarca taraftarı olan bir camiada nasıl oynamaları gerektiğidir. Buna yakışır şekilde oynamaları gerekir. Aynı zamanda herkesin eşit ve fazla çalışması gerekir. Kadromuzu bu yönde kuracağız” ifadelerini kullandı.


Her zaman için taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Zeljko Obradovic, “Bu sene aslında zor bir durumla başlıyoruz. Hem sezona geç, hem de milli takımlardan dolayı eksik kadro ile başlıyoruz. Geç bir zamanda tam takım olarak çalışmalara başlayacağız. Bu nedenle sezon öncesinde alınacak başarılar son derece önemli. Türkiye Kupası eleme maçları var ve ardından Lig ve Euroleague maçlarımız olacak. Özellikle bu süreçte çok fazla desteğe ihtiyacımız olacak,bu nedenle taraftarlarımızın mutlaka bizlere destek vermesi gerekir" açıklamasında bulundu.


THY Euroleague’deki rakipleride değerlendiren Zejlko Obradovic, “Öncelikle yapmamız gereken kendimize saygı duymamız gerekiyor. Kendimize saygı duyduğumuz sürece iyi bir oyun ortaya koyarız. İyi oyun olduğu sürece de taraftarlarımız maçlarımıza gelmek isteyecektir. Rakiplerimize gelince de CSKA, Partizan ve Barcelona gibi güçlü rakiplerle oynayacağız.  Rakiplerimiz son derece önemli takımlar. Köklü tarihe sahip olan takımlar. Aynı zamanda grubumuzu iyi analiz etmemiz gerekecek. Bütün rakiplerimiz iyi, çünkü Euroleague’de mücadele edecekler. Bizim öncelikli hedefimiz ilk 4 takım arasında kalarak, TOP 16’ya çıkmak” diye konuştu.
Obradovic: ''Her zaman taraftarın desteğine ihtiyacımız var.'' Obradovic: ''Her zaman taraftarın desteğine ihtiyacımız var.'' Reviewed by Unknown on 19:10 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.