Advertisement

Türk Telekom'un İlk Transferi Can Akın

Transfere önemli bir bütçe ayırdıktan sonra Hırvat antrenör Josip Vrankovic ile anlaşan Türk Telekom, transferdeki sessizliğini bozdu ve ilk hamlesini gerçekleştirdi. Başkent ekibi, son iki sezondur Beşiktaş forması giyen Can Akın ile anlaşma sağladı..

Daha önce 2002-2003 ve 2003-2004 sezonlarında da Türk Telekom forması giyen 30 yaşındaki ve 1.90 boyundaki tecrübeli oyun kurucu, sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezonun ilk bölümünde görev yapamamıştı. Beşiktaş forması ile geçen sezon Beko Basketbol Ligi'nde 26, Turkish Airlines EuroLeague'de ise 17 maça çıkan Akın, ligde oynadığı maçlarda ortalama 10.3 dakika sahada kalarak; 3.4 sayı ve 1.3 asist ortalamaları yakalamış, 15.3 dakika ortalamayla sahada kaldığı EuroLeague maçlarında ise; 3.2 sayı ve 1.3 asist ortalamaları tutturmuştu.

Can Akın, TBL kariyerinde daha önce; Banvit, Efes Pilsen, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray ve Olin Edirne formaları da giymişti. Öte yandan transfer çalışmalarına hız veren Türk Telekom, yerli rotasyonuna takviye için; Ümit Sonkol, Cemal Nalga, Melih Mahmutoğlu ve Kerem Tunçeri ile görüşmelerini de sürdürüyor.
Türk Telekom'un İlk Transferi Can Akın Türk Telekom'un İlk Transferi Can Akın Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.