Advertisement

Olin Edirne, Akdağ'a Emanet

Yeni sezon öncesi lige devam etme konusunda yaşadığı belirsizlik nedeniyle henüz yapılanma adına adımlar atamayan Olin Edirne, ilk hamlesini gerçekleştirdi ve deneyimli antrenör Cem Akdağ ile anlaşma sağladı. 

57 yaşındaki tecrübeli antrenör, daha önce; Galatasaray, Brisa, Beşiktaş, Karşıyaka ve Eczacıbaşı gibi takımlarda görev yapmış, ayrıca yıldız erkek, genç erkek ve kadın milli takımlarımızda da görev almıştı. Akdağ, hatırlanacağı gibi geçtiğimiz sezon Royal Halı Gaziantep'te önemli bir çıkış yakalamıştı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Olin Edirne Başkanı Vedat Kumuşoğlu, antrenör olarak Cem Akdağ ile anlaşmalarının ardından transferlere derhal başlayacaklarını söyledi.

Transfere geç girmelerinin hem avantaj, hem dezavantaj oluşturduğunu belirten Kumuşoğlu, "Portföydeki serbest oyuncu sayısı azaldı, buna karşılık fiyatlarda belli oranda düşme oldu. Diğer takımların çoğundan geç de başlasak, çok güvendiğimiz Cem Akdağ ile iyi işler yapacağımıza inancımız tam. Olin Edirne olarak hedefimiz play-off'lara kalmak. Bu amaç doğrultusunda Akdağ'ın istediği oyuncuları alarak, agresif ve taraftarı tatmin eden bir kadro oluşturacağız" dedi.
Olin Edirne, Akdağ'a Emanet Olin Edirne, Akdağ'a Emanet Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:10 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.