Advertisement

Fenerbahçe Ülker'in Yıldızları İmzayı Attı

Fenerbahçe Ülker'in kadrosuna kattığı üç yıldız oyuncu; Luka Zoric, Nemanja Bjelica ile Linas Kleiza kendilerini Sarı-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmelere imza attı. Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenen imza törenine taraftarlar da katıldı.

Sarı-Lacivertli Kulübün resmi internet sitesinden imza töreniyle ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenen imza töreni, taraftarlara da açık gerçekleştirildi. Törende ilk olarak söz alan Kulüp CEO’muz Hasan Hakkı Yılmaz, "Çok kısa süre önce sizlerle bir kere daha bir araya gelmiştik. Antrenörümüz Zeljko Obradovic ile sözleşmeye imza atmıştık. Obradovic’in planları ve yönetimin vizyonu dahilinde 3 yıldızın takıma katılması için bugün buradayız. Mutlu, gururlu ve umutluyum. Çok önemli kariyerli sahip oyuncular. Çok kıymetli isimler" dedi.

Hasan Hakkı Yılmaz: "Yeni sezonu büyük bir heyecanla bekliyoruz"
Yeni sezondan beklentilerinin büyük olduğunu ifade eden Kulüp CEO’muz Hasan Hakkı Yılmaz, "Obradovic çok önemli bir antrenör. Camiamıza katıldıkları çok mutluyum. Çok büyük beklentilerimiz var. Önümüzdeki sezondan çok çok umutluyuz. Transferlerin arka planlarında çok önemli çabalar ve çok büyük fedakarlıklar var. Başkanımız Aziz Yıldırım ve Ülker Grubu ellerinden gelenin fazlasını göstererek bu takıma kazandırdıkları isimler için onlara çok çok teşekkür ediyorum. Yeni sezonu büyük bir heyecanla bekliyoruz. Bu güzel salonda çok güzel maçlar izleyeceğiz. Hepinizi maçlara bekliyorum maçlara. Oyunculara da Fenerbahçe Ülker forması altında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ardından transfer süreçlerini ve Fenerbahçe Ülker ile ilgili görüşlerini ifade eden yıldızlar şu ifadeleri kullandılar:

Nemanja Bjelica: "Obradovic’in teklifini kabul etmemek için deli olmanız gerekiyor"
Fenerbahçe Ülker’e gelerek hayatımın en önemli kararlarından birini verdim. Böyle büyük bir kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Dün de söylediğim gibi Obradovic’in teklifin kabul etmemek için deli olmanız geliyor.

Linas Kleiza: "Bu kulübün bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyoruz"
Takım arkadaşımın da söylediği gibi, bizi çok güzel karşıladınız. Çok heyecanlıyız. Bu kulübün bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.

Luka Zoric: "Savaşacağız"
Takım arkadaşlarım söylenmesi gereken her şeyi söylediler. Siz salonları doldurun, bizde yüzde yüzümüzü sahaya vererek; savaşacağız. 

Basın toplantısı oyuncularımızın Fenerbahçe Ülker formaları ile objektiflerimize verdikleri pozlarla sona erdi.
Fenerbahçe Ülker'in Yıldızları İmzayı Attı Fenerbahçe Ülker'in Yıldızları İmzayı Attı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.