Advertisement

Erkan Veyseloğlu, 2 Sezon Daha Banvit'te.

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde final oynama başarısı göstererek yeni sezonda Turkish Airlines EuroLeague ön elemesi oynamaya hak kazanan Banvit, Yunan coach Dimitris Itoudis ile anlaştıktan sonra iç transfer çalışmalarına başladı ve Erkan Veyseloğlu ile 2 yıllık sözleşme yeniledi.

Konu ile ilgili olarak Genel Menajer Turgay Çataloluk yaptığı açıklamada “Erkan, hem yeteneği hem de kişiliği ile mükemmel bir sporcu. Kendisi ile iki sezon daha çalışacak olmaktan çok mutluyuz. Baş Antrenörümüz Dimitris Itoudis de daha ilk konuşmalarımızda bana takımda kalmasını istediği oyuncuların başında Erkan Veyseloğlu’nun geldiğini söylemişti. Erkan’ın artık Banvit ailesinin önemli bir parçası olduğunu düşünüyor, yeni sözleşmemizin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

2-3 numaralı pozisyonlarda oynayabilen 2.00 metre boyunda ve 30 yaşındaki Veyseloğlu, Antbirlik’te başladığı 1.Lig kariyerinde sırasıyla; Fenerbahçe, Tuborg Pilsener, Beşiktaş Cola Turka, Banvit ve Erdemirspor takımlarında forma giydi. 127 kez milli olan tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon ligde 4.9 sayı ve 1.8 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti. 
Erkan Veyseloğlu, 2 Sezon Daha Banvit'te. Erkan Veyseloğlu, 2 Sezon Daha Banvit'te. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.