Advertisement

Brad Buckman ve Colton Iverson, Kartal oldu.



Beşiktaş daha önce ligimizde forma giyen Brad Buckman ve Amerikalı genç uzun Colton Iverson'u kadrosuna kattı.

BjkBasket.org sitesinin haberine göre siyah-beyazlı ekip 29 yaşındaki ve 2.03 boyundaki, Brad Buckman ile1 yıllık anlaşma sağladı. Ligimizde daha önce; Kepez Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Tofaş formaları giyen ABD'li oyuncu geçtiğimiz sezona İspanyol ekibi Cajasol Sevilla'da başlamış, daha sonra Alman ekibi Artland Dragons'a transfer olmuştu. Artland Dragons formasıyla 18 maçta görev yapan tecrübeli oyuncu, bu maçlarda ortalama 21.8 dakika sahada kalarak; 7.7 sayı, 6.3 ribaunt ve 1.2 asist ortalamalarıyla sezonu noktaladı. Cajasol Sevilla forması ile 5 maça çıkan Buckman, ortalama 24.4 dakika sahada kalarak; 5 sayı ve 6.2 ribaunt ortalamaları tutturmuştu.

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı diğer isim 24 yaşındaki ve 2.13 boyundaki Colton Iverson ise, Colorado State mezunu, 2013 NBA Draftında 2. tur 53. sıradan Indiana Pacers tarafından seçilmiş, daha sonra takasla Boston Celtics'e gönderilmişti. Iverson, Boston Celtics'in NBA Summer League kadrosuna da dahil edildi. Geçtiğimiz sezon NCAA'de 35 maçta forma giyen genç pivot, ortalama 29.3 dakika sahada kalarak; 13.9 sayı, 9.9 ribaunt ve 1.3 asist ortalamaları yakaladı. Boston Celtics takımıyla NBA 2013 Orlando Yaz Ligi’nde ise 5 maça çıkan Iverson, bu maçlarda ortalama 16.6 dakika sahada kalarak; 5 sayı ve 5.4 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti. Iverson, Boston Celtics’in geçtiğimiz hafta Orlando Magic ile oynadığı maçta 16 dakika sahada kalıp, karşılaşmayı 4/6 saha içi isabetiyle; 12 sayı, 6 ribaund ve 1 asist tamamlamıştı.


Brad Buckman ve Colton Iverson, Kartal oldu. Brad Buckman ve Colton Iverson, Kartal oldu. Reviewed by Unknown on 14:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.