Advertisement

Barış Hersek, Pınar Karşıyaka'da.

Pınar Karşıyaka, daha önce anlaşma sağladığı milli oyuncu Barış Hersek ile resmi sözleşme imzaladı. Hersek, son iki sezondur Beşiktaş forması giyiyordu..

Deneyimli kaptanı Ümit Sonkol'un Türk Telekom ile anlaşmasının ardından 4 numara pozisyonuna takviye için çalışmalarını hızlandıran Kaf Kaf, 25 yaşındaki ve 2.07 boyundaki Barış Hersek'i renklerine bağladı. Efes altyapısından yetişen Hersek, daha önce; Efes Pilsen, Pertevniyal, Darüşşafaka, Banvit ve Antalya Büyükşehir Belediyesi formaları da giymişti. 

Geçtiğimiz ay Mersin'de düzenlenen 2013 Akdeniz Oyunları'nda altın madalya kazanan A Milli Basketbol Takımımızın da kadrosunda yer alan Barış Hersek, geride kalan sezonda ise Beşiktaş formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 17, Turkish Airlines EuroLeague'de ise 10 maçta görev yaptı. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 7.3 dakika sahada kalan Hersek, sezonu; 2.8 sayı ve 1.4 ribaund ortalamasıyla tamamlarken, EuroLeague'de ise ortalama 6.1 dakika sahada kalarak; 1.8 sayı ve 1 ribaund ortalamaları tutturabilmişti.

Pınar Karşıyaka resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Karşıyaka Spor Kulübü Yalı Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde, Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu ve Genel Menajer Levent Türknas'ın bulunduğu imza töreninde Barış Hersek kendini Karşıyakalı yapan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Barış Hersek, "Büyük bir camiaya geldim çok mutluyum, çok güzel bir ortam var burada. Karşıyaka'nın başarısı için elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım." dedi.
Barış Hersek, Pınar Karşıyaka'da. Barış Hersek, Pınar Karşıyaka'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.