Advertisement

Jon Diebler, 1 Sezon Daha Pınar Karşıyaka'da

Pınar Karşıyaka, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan ABD'li skorer guard/forvet Jon Keith Diebler ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. 25 yaşındaki ve 1.98 boyundaki şutör oyuncu, geçtiğimiz sezon başında Yunan ekibi Panionios'tan transfer edilmişti..

Ohio State mezunu olan Diebler, 2011 NBA Draftında 2. tur 51. sıradan Portland Trail Blazers tarafından seçilmiş fakat NBA'de forma giymeden Avrupa'nın yolunu tutmuştu. Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde 31 maçta forma giyen skorer oyuncu, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 13 maçta görev yaptı. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 26.5 dakika sahada kalan Diebler, sezonu; 11 sayı, 3 ribaund ve 1.3 asist ortalamalarıyla tamamladı. EuroChallenge Cup'ta ise ortalama 23.2 dakika sahada kalan Jon Diebler, bu kupada ise; 9.7 sayı, 2.3 ribaund ve 1.1 asist ortalamaları tutturmuştu.

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Pınar Karşıyaka, sözleşme yenilemek istediği Alade Aminu ile henüz anlaşma sağlayamaması nedeniyle 4 ve 5 numaralı pozisyonlara iki yabancı oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Kaf Kaf, uzun rotasyonuna ayrıca bir yerli oyuncu takviyesi daha yapacak.
Jon Diebler, 1 Sezon Daha Pınar Karşıyaka'da Jon Diebler, 1 Sezon Daha Pınar Karşıyaka'da Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.