Advertisement

Kristaps Valters, TED Ankara Kolejliler'de !!

Aykon TED Ankara Kolejliler, Kristaps Valters'ı kadrosuna kattı. Vanja Plisnic, Nedim Yücel, Jovo Stanojevic, Erdal Bibo, Berent Kavaklıoğlu ile tekrar anlaşan, Kerem Özkan ve Muhammed Baygül'ü kadrosuna katan, Ted Ankara Kolejliler, 31 yaşındaki ve 1.88 boyundaki, Letonyalı tecrübeli oyun kurucu Kristaps Valters ile anlaştı.

Kariyerinde; Unicaja Malaga, Ewe Baskets Oldenburg, Joventut Badalona, Artland Dragons takımların formasını giyen tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezonu İspanyol  Baloncesto Fuenlabrada takımında tamamladı. İspanya Ligi ACB'de 22 maçta ortalama 23.5 dakika sahada kalarak; 9.3 sayı, 2 ribaund ve 2.9 asist ortalamarı yakalamıştı. 2000-2001 sezonu başında Efes Pilsen tarafından transfer edilen Valters, daha sonra Antbirlik'e kiralanmış ve o sezon Antbirlik formasıyla TBL'de 19 maçta görev yapmıştı. Valters, sezonu da; 13.7 sayı, 3.2 ribaund ve 3 asist ortalamalarıyla noktalamıştı.
Kristaps Valters, TED Ankara Kolejliler'de !! Kristaps Valters, TED Ankara Kolejliler'de !! Reviewed by Unknown on 15:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.