Advertisement

Mizrahi, Bir Sezon Daha Olin Edirne'de

Transfer çalışmalarına hız veren Olin Edirne, iç transferde de bir hamle gerçekleştirdi ve geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan Ralfi Mizrahi ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. Geride kalan sezonda pek fazla süre alamayan 26 yaşındaki ve 1.93 boyundaki Mizrahi, Beko Basketbol Ligi'nde 7 maçta forma giymiş ve ortalama 5 dakika sahada kaldığı sezonda rakip potalara toplam 6 sayı bırakmıştı..

Olin Edirne kulübünün resmi internet sitesinden transferle ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

Anadolu Efes alt yapısından yetişen Ralfi Mizrahi, 2005-2006 sezonunda Miami Universty (NCAA) kadrosunda yer aldıktan sonra 2010-11 sezonunda önce Oyak Renault ardından da aynı sezonda Best Balıkesir’in play-off maçlarında forma giymişti. 2011-12 sezonunda TB2L ekiplerinden İstanbulspor’a transfer olan Mizrahi, geçtiğimiz sezon Olin Edirne kadrosunda yer almıştı.

Olin Edirne ile bir yıllık daha sözleşme yenilemekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Ralfi Mizrahi “Geçtiğimiz yıl Olin Edirne forması ile istediğim süreleri bulamamıştım. Daha iyi bir hazırlık dönemi geçirip bu sezon daha uzun süreler forma şansı yakalamak istiyorum. Takımıma oyunumla katkı vermek en büyük isteğim. Umarım bu şansı yakalarım. Muhteşem taraftarımızla birlikte sıkıntısız bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum”  dedi.

Olin Edirne, daha önce; Darius Washington, Reha Öz, Erol Can Çinko ve Can Korkmaz ile anlaşma sağlamıştı. Edirne ekibi, Litvanyalı power forvet Arturas Valeika için ise girişimlerini sürdürüyor.
Mizrahi, Bir Sezon Daha Olin Edirne'de Mizrahi, Bir Sezon Daha Olin Edirne'de Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.