Advertisement

Türk Telekom, Hedef Yükseltti

Yeni sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdüren Türk Telekom'un bütçesi, geçtiğimiz yıla göre 2 kat artırılırken, başkent ekibinde uzun vadede Turkish Airlines Euroleague’de Final-Four hedefleniyor. Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Türk Telekom İnsan Kaynakları, Destek ve Regülasyon Başkanı Şükrü Kutlu ve Türk Telekom Sektörel İlişkiler Proje Yönetimi Koordinatörü Mehmet Toros’un ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Türk Telekom Basketbol Takımı’nın yeni sezon hedeflerinin yanı sıra 3 yıllık yeni dönemde yapılacak spor destekleri ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Yeni transferler antrenör Josip Vrankovic, oyuncular Hüseyin Beşok, Ümit Sonkol, Polat Kaya ve Fikret Can Akın’ın da basına tanıtıldığı toplantıda bütçesi geçtiğimiz yıla göre 2 kat artırılan Türk Telekom Basketbol Takımı’nın hedefinin yeni sezonda Beko Basketbol Ligi’nde üst sıralarda yer almak ve üç yıl içinde Turkish Airlines Euroleague’de Final Four oynamak olduğu açıklandı.

Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Türk sporunun gelişimine katkıda bulunma misyonu çerçevesinde spordaki etkinliklerini geliştirmeye devam edeceklerini vurgulayarak, şunları söyledi:“Türkiye’de sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olarak spora desteğimizi sürekli büyütüyoruz. Ülkemizde çok farklı spor dallarında çok yetenekli genç sporcularımız var. Ancak yetenek kendi başına bir şey ifade etmiyor. O yeteneklerin keşfedilmesi, işlenmesi ve sporumuza kazandırılması için gerekli sistemin tesis edilmesi ve bu genç yeteneklerin kendilerini geliştirebilecekleri olanakların en yüksek standartlarda sağlanması gerekiyor. Uluslararası alanda başarılı olabilmek için yalnızca sportif açıdan değil zihinsel açıdan da büyük başarılara hazır ve güçlü sporcular yetiştirilmesi gerekli. Türk Telekom olarak tüm branşlarda yetiştirdiğimiz binlerce sporcuya bu kazanma duygusunu ve birliktelik ruhunu aşılamaya gayret ediyoruz. Bir anlamda bu ülkenin geleceğine büyük bir yatırım yaptığımıza inanıyoruz. Bu topraklardan yetişecek yıldız sporcuların birliktelik ruhuyla ve özgüvenle bizleri gururlandıracak büyük başarılara imza atacaklarından eminiz.”

Basın toplantısında bir sunum yapan ve Türk Telekom’un spora bakışını aktaran Türk Telekom İnsan Kaynakları, Destek ve Regülasyon Başkanı Şükrü Kutlu, “Türk Telekom olarak Türkiye’nin her alanda olduğu gibi spor alanında da uluslararası arenada layık olduğu yeri almasının kendi insan gücüne, gençlerine çok erken yaşlardan itibaren eğilmesi ile mümkün olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Şükrü Kutlu, yeni sezona çok iyi hazırlandıklarının altını çizerek hem Beko Basketbol Ligi’nde hem de EuroLeague’e katılmak için büyük hedefler koyduklarını belirtti. Türkiye’de basketbolun giderek daha fazla ilgi çektiğine ve rekabet kalitesinin üst düzeyde olduğuna dikkati çeken Kutlu, “Yeni antrenörümüz Josip Vrankovic ile birlikte Turkish Airlines Euroleague’de Final Four oynayabilecek bir takım kuruyoruz. Kariyerinde Hırvatistan Milli Takımı ve Cibona Zagreb baş antrenörlüğü olan deneyimli hocamız ve takım arkadaşlarımızın bu yıl basketbol camiasında dikkat çekici başarılar yaşatacaklarına eminiz. Ankaralı basketbolseverleri bu sene çok heyecanlı ve keyifli maçların beklediğinin müjdesini vermek istiyorum” dedi.
Türk Telekom, Hedef Yükseltti Türk Telekom, Hedef Yükseltti Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.