Advertisement

Ruzic, Yeniden Beşiktaş'ta

Transfer çalışmalarına hız veren ve Mehmet Yağmur - Caner Topaloğlu ikilisi ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, üçüncü transferini de yine bir eski oyuncusu olan Tomislav Ruzic ile anlaşma sağlayarak yaptı. BjkBasket.org sitesinin haberine göre, Türk statüsünde oynayan Hırvat power forvet, 10 yıllık aranın ardından yeniden Siyah-Beyazlı formayı giyecek..

34 yaşındaki ve 2.07 boyundaki Ruzic, 2003-2004 sezonunda Beşiktaş forması giydikten sonra, 2007-2008 sezonunda da Kepez Belediyesi forması giymiş, 2010'dan itibaren son 3 sezondur ise Tofaş kadrosunda yer alıyordu. Ruzic, geride bıraktığımız sezonda Beko Basketbol Ligi'nde 33, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 11 maçta görev yaptı. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 23.2 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, sezonu da; 8.3 sayı ve 3.6 ribaund ortalamalarıyla tamamlarken, EuroChallenge Cup'ta ise ortalama 26.2 dakika sahada kalarak; 8.5 sayı ve 4.5 ribaund ortalamaları tutturmuştu.

Öte yandan yerli rotasyonunu şekillendirmeye başlayan Siyah-Beyazlıların, kaptan Muratcan Güler ile de kısa süre içinde sözleşme yenilemesi bekleniyor.

Ruzic, Yeniden Beşiktaş'ta Ruzic, Yeniden Beşiktaş'ta Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.