Advertisement

Aliağa Petkim'de İki İmza

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim, Basketfaul'ün haberine göre, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan Melih Yıldız ile 1 yıllık sözleşme yenilerken, geride kalan sezonda Pınar Karşıyaka forması giyen Bora Hun Paçun'u da 1 yıllığına renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezon da Aliağa Petkim forması giyen 24 yaşındaki ve 1.94 boyundaki Melih Yıldız, Beko Basketbol Ligi'nde 27 maçta görev yapmıştı. Oynadığı maçlarda ortalama 14.7 dakika sahada kalan genç guard, sezonu da; 3.4 sayı, 1.4 ribaund ve 1 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.

Efes çıkışlı 26 yaşındaki ve 2.10 boyundaki Bora Hun Paçun ise geçtiğimiz sezon Pınar Karşıyaka kadrosunda yer alıyordu. Ligde daha önce; Efes Pilsen, Darüşşafaka, Banvit ve Antalya Büyükşehir Belediyesi formaları da giyen Paçun, geride kalan sezonda Pınar Karşıyaka ile Beko Basketbol Ligi'nde 32, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 16 maçta görev yaptı. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 11.6 dakika sahada kalarak; 3.8 sayı ve 2.6 ribaund ortalamaları tutturan Paçun, EuroChallenge Cup'ta ise ortalama 10.6 dakika sahada kalarak; 2.8 sayı ve 2.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Ahmet Ali Erdoğan'ın ardından Melih Yıldız'ı da böylelikle kadrosunda tutan Aliağa Petkim, dış transferde ise; Torey Thomas, Petar Popovic, Ali Işık ve Marcellus Sommerville ile anlaşma sağlamıştı.
Aliağa Petkim'de İki İmza Aliağa Petkim'de İki İmza Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.