Advertisement

Banvit, Itoudis İle İmzaladı

Orhun Ene ile yollarını ayıran Banvit, daha önce anlaşma sağladığı Yunan coach Dimitris Itoudis ile 2+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. 

Banvit Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Kara Ali Acar Spor Salonu’nda yapılan imza töreninde, karşılıklı anlaşarak bir süre önce antrenör Orhun Ene ile yolları ayırdıklarını anımsattı. Kılıç; “Orhun Ene’den, çok iyi arkadaş ve dost olarak ayrıldık. Yeni koçumuza gelince ben çok mutluyum. Dimitris, bizim çok uzun zamandan beri bildiğimiz ve takip ettiğimiz bir koç. Onun da bizim gibi idealist, heyecanlı ve basketbol için varını yoğunu ortaya koyan karakteri var. Ailemize, Bandırma’mıza ve Türk basketboluna hayırlı olur” dedi.

Dimitris Itoudis'i uzun zamandır izlediklerini ifade eden Kılıç, antrenörün, idealist, heyecanlı ve basketbol için varını yoğunu ortaya koyan biri olduğunu söyledi. Kulübün vizyonu ve misyonuna çok uygun bir aday olan Itoudis'in tecrübesine ve donanımına inandıklarını belirten Kılıç, yeni antrenörleriyle başarılarının devam edeceğini dile getirdi.

Itoudis ise çok sözler veren bir antrenör olmadığını ifade ederek, "Bunca seneden sonra bana baş antrenörlük görevini veren Banvit ile çalışmaktan onur duyacağım. Size şunu söyleyebilirim, çok fazla çalışacağız. Hep birlikte hayallerimizi gerçekleştirmek için elimizden gelenin en iyisini deneyeceğiz. Zamanla hem basketbol kamuoyunun hem seyircilerin saygı duyacağı, beğeniyle karşılayacağı, onaylayacağı bir takım oluşturmaya çalışacağız" dedi.

Banvit, Itoudis İle İmzaladı Banvit, Itoudis İle İmzaladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.