Advertisement

Kaf Kaf'ta Dixon ve Diebler Kalıyor

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, ABD'li oyuncu kurucu Bobby Dixon'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Kaf Kaf ayrıca, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan ABD'li forvet Jon Diebler ile de önümüzdeki sezon için yeniden anlaşma sağladı.

Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Levent Türknas, yaptığı açıklamada, geçen yıl EuroChallenge Kupası'nda ve Beko Basketbol Ligi'nde kendilerine katkı veren Dixon'la tekrar anlaştıklarını, ABD’li oyuncunun taraftarının göz bebeği olacağını belirtti. Diğer ABD'li oyuncuları Jon Diebler'la da her konuda anlaştıklarını kaydeden Türknas, 1-2 gün içinde sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.

30 yaşındaki ve 1.78 boyundaki Bobby Dixon, geçtiğimiz sezon Pınar Karşıyaka forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 35, FIBA Eurochallenge Cup'ta ise 17 maçta görev yapmıştı. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 30.3 dakika sahada kalan Robert Lee Dixon, sezonu da; 15.5 sayı, 4.3 ribaund, 4.3 asist ve 1.1 top çalma ortalamalarıyla tamamlarken, EuroChallenge Cup'ta ise ortalama 31.6 dakika sahada kalarak; 18.2 sayı, 3.5 ribaund, 5.4 asist ve 1 top çalma ortalamalarıyla mücadele etmişti.

25 yaşındaki ve 1.98 boyundaki Jon Diebler ise geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde 31, FIBA Eurochallenge Cup'ta ise 13 maçta Pınar Karşıyaka forması giymişti. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 26.5 dakika sahada kalan ABD'li skorer guard/forvet, sezonu da; 11 sayı, 3 ribaund ve 1.3 asist ortalamalarıyla tamamlarken, ortalama 23.2 dakika sahada kaldığı Eurochallenge Cup maçlarında ise; 9.7 sayı, 2.3 ribaund ve 1.1 asist ortalamaları tutturmuştu.
Kaf Kaf'ta Dixon ve Diebler Kalıyor Kaf Kaf'ta Dixon ve Diebler Kalıyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.