Advertisement

Türk Telekom, Bradley'i Renklerine Bağladı

Yaptığı transferlerle iddialı bir kadro oluşturan Türk Telekom, son olarak da ABD'li combo-guard Ramel Bradley ile anlaşma sağladı. 28 yaşındaki ve 1.88 boyundaki Bradley, geçtiğimiz sezon İsrail ekibi Greentops Netanya forması giyiyordu.

1985 doğumlu ABD’li oyun kurucu Ramel Bradley ise Kentucky Koleji'nde basketbola ilk adımını attı. NBA takımlarından New Jersey Nets’den davet alan Bradley, 2008 yılında profesyonel kariyerine Cedevita Zagreb takımıyla başladı. Cedevita takımıyla oynadığı sezonda 15 sayı ortalaması yakalayan ABD'li oyuncu, daha sonra Fransa’da JDA Dijon takımının formasını giydi. 2010 yılında İsrail’de sahne almaya başlayan Bradley, bu ülkede sırasıyla Maccabi Ashdod, Hapoel Jerusalem ve Barak Netanya takımlarında yer aldı. 

Ramel Bradley, Netanya’da geçtiğimiz sezon 32 maçta ortalama 33.2 dakika sahada kalarak; 14.2 sayı, 4 ribaund, 4.2 asist ve 1.6 top çalma ortalamalarıyla oynamıştı.

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı Şükrü Kutlu, yeni transferlerle birlikte takımın yeni bir hüviyet kazandığını ve takım ruhuyla birlikte bu sezon başarılı bir performans ortaya koyarak taraftarlarına iyi basketbol izleteceklerini belirtti.

Sezon hazırlıklarının en iyi şekilde devam ettiğini vurgulayan Kutlu, “Antrenörümüzün de yönlendirmesiyle takımımıza katkı sağlayacak önemli oyuncuları renklerimize kattık ve yeni sezonda büyük hedefleri olan iyi bir takım kurduk. Bu sezon yepyeni bir takımla basketbolseverlere iyi oyun izleteceğimize ve THY Avrupa Ligi hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.
Türk Telekom, Bradley'i Renklerine Bağladı Türk Telekom, Bradley'i Renklerine Bağladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.