Advertisement

Chuck Davis devam dedi.


Banvit, Chuck Davis ile yeniden anlaştığını açıkladı. 4 numaralı pozisyonda oynayan 2.05 metre boyunda, 29 yaşındaki oyuncu ile 2 senelik sözleşme imzalayan Banvit'te, konu ile ilgili açıklama Genel Menajer Turgay Çataloluk’tan geldi.

Çataloluk, "Son 4 sezondur kulübümüz formasını giyen Chuck Davis ile anlaşmamızı yenileyerek kadromuzun yapısını genel anlamda korumuş olduk. Takımımızın temel taşlarından biri olan Davis’in şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da önemli katkıları olacağından hiç şüphem yok. Başantrenörümüz Itoudis’in de önümüzdeki sezon takımda mutlak görmek istediği oyuncuların başında gelen Chuck Davis, kulübümüzün simge isimlerinden birisi olma yolunda hızla ilerliyor. Kendisi ile 2 yıl daha beraber çalışacak olmaktan dolayı çok memnunuz. Yeni sözleşmemizin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde ortalama 28.52 dakika sahada kalan, 13.8 sayı, 4.3 ribaund, 2.6 asist ortalamaları ile oynayan tecrübeli oyuncu, Eurocup'ta ise ortalama 31.46 dakika sahada kalıp, 18.5 sayı, 5.3 ribaund ve 1.9 asist ortalamaları yakalamıştı.
Chuck Davis devam dedi. Chuck Davis devam dedi. Reviewed by Unknown on 13:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.