Advertisement

Barbour ve Nusret, Mersin BŞB'de.

Transfer çalışmalarına hız veren Beko Basketbol Ligi ekibi Mersin Büyükşehir Belediyesi, kadrosuna iki takviye daha yaptı. Mersin ekibi, geçtiğimiz sezonu Erdemirspor'da tamamlayan Nusret Yıldırım ve yine daha önce aynı takımın formasını giyen ABD'li forvet Antwain Barbour'u renklerine bağladı. Güney ekibi, geçtiğimiz günlerde ise Makedon pivot Predrag Samardziski'yi kadrosuna katmıştı..

Özellikle atletik yetenekleri ile dikkat çeken Antwain Barbour, 2008-2009 ve 2010-2011 sezonlarında Erdemirspor kadrosunda yer almıştı. Lübnan vatandaşlığı da bulunan ABD'li forvet, geçtiğimiz sezon İtalyan ekibi Victoria Libertas Pesaro forması giydi. 31 yaşındaki ve 1.96 boyundaki Barbour, geçtiğimiz sezon Serie A'da 30 maçta görev yaptı. Bu maçlarda ortalama 33.4 dakika sahada kalan deneyimli skorer, sezonu da; 15.1 sayı, 3.9 ribaund, 2.3 asist ve 1.8 top çalma ortalamaları ile tamamlamıştı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin forvet bölgesine yaptığı diğer takviye ise 24 yaşındaki Nusret Yıldırım. Erdemirspor'un faaliyetlerini durdurma kararı ile birlikte boşa çıkan 2.02 boyundaki Nusret Yıldırım, 3 ve 4 numaralı pozisyonlarda görev yapıyor. Son iki sezonda Erdemirspor forması giyen genç forvet, geride bıraktığımız sezonda Beko Basketbol Ligi'nde 29 maçta görev yaptı. Bu maçlarda ortalama 10.1 dakika sahada kalan Yıldırım, sezonu da; 3.4 sayı ve 2.3 ribaund ortalamalarıyla noktaladı.
Barbour ve Nusret, Mersin BŞB'de. Barbour ve Nusret, Mersin BŞB'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 05:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.