Advertisement

Kaf Kaf'ta Kadro Şekilleniyor

Geçtiğimiz sezon FIBA EuroChallenge Cup'ta final oynama başarısı gösteren ve yeni sezona da coach Ufuk Sarıca yönetiminde yine iddialı bir kadroyla girmenin plânlarını yapan Pınar Karşıyaka, öncelikli olarak iç transferde kilit yabancı oyuncularını kadrosunda tutmayı istiyor.

Kaf Kaf'ta geçtiğimiz sezon önemli katkı yapan yerli isimlerden Evren Büker'in Tofaş ile anlaşmasının ardından, yine yerli rotasyonunun başarılı isimlerinden Caner Topaloğlu'nun Beşiktaş ile, Ümit Sonkol'un ise Türk Telekom ile prensipte anlaşmasıyla birlikte, kadro yapısında önemli bir revizyon gerçekleşecek. 

Bu gelişmelerle birlikte yerli oyuncu transferlerine yönelen Pınar Karşıyaka, geçtiğimiz günlerde Tofaş'tan İnanç Koç ve Can Altıntığ'ı renklerine bağlamıştı. Yeşil-Kırmızılılar, geride kalan sezonda Beşiktaş forması giyen Barış Hersek'le büyük ölçüde anlaşma sağladı. Milli power forvetin en kısa sürede resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Ligin tecrübeli oyuncularından Mert Shumpert da Kaf Kaf'ın transferde öncelik verdiği isimlerden fakat Royal Halı Gaziantep'in de gündeminde olan bu oyuncunun transferi henüz sonuçlanmadı.

Öte yandan Hürriyet'in haberine göre, iç transferde Amerikalı oyuncuları Bobby Dixon, Jon Diebler ve Alade Aminu ile yeniden anlaşmak isteyen Pınar Karşıyaka, bu konuda mutlu sona oldukça yakın. Geçen sezonki başarılı performanslarıyla dikkat çeken üç oyuncunun, aldıkları teklifler yüzünden ilk görüşmede yüksek ücretler talip ettiğini belirten Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, “Yaptığımız pazarlıklara yavaş yavaş istediğimiz rakama yaklaştık. Aradaki uçurum kalktı. Orta yolu bulup yeniden anlaşacağımıza inanıyorum” dedi. Aminu'nun Las Vegas'ta NBA kampına katıldığını belirten Ustaoğlu, anlaşmaya yaklaştıkları Dixon ve Diebler'ın menajerleriyle hafta içinde görüşeceklerini açıkladı.
Kaf Kaf'ta Kadro Şekilleniyor Kaf Kaf'ta Kadro Şekilleniyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.