Advertisement

Foster ve Buckman resmen Kartal !!!

Transferde hız kesmeyen Beşiktaş, ABD'li oyuncular Kevin Foster ve Brad Buckman'ı kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, daha önce anlaşma sağlanan bu iki oyuncuyla resmi sözleşme imzalandığı bildirildi.

29 yaşındaki ve 2.03 boyundaki Brad Buckman geçtimiz sezona İspanyol ekibi Cajasol Sevilla'da başlamış, daha sonra Alman ekibi Artland Dragons'a transfer olmuştu. Cajasol Sevilla forması ile 5 maça çıkan Buckman, ortalama 24.4 dakika sahada kalarak; 5 sayı ve 6.2 ribaunt ortalamaları tutturmuştu. Sezonu Artland Dragons’ta tamamlayan tecrübeli oyuncu görev yaptığı 18 maçta ortalama 21.8 dakika sahada kalarak; 7.7 sayı, 6.3 ribaunt ve 1.2 asist ortalamaları yakalamıştı. Profesyonel basketbol kariyerine Austin Toros takımında başlayan Buckman sırasıyla; Napoca, Keravnos, Hapoel Gilboa, Kepez Belediyesi, Fraport Skyliners, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tofaş, Cajasol ve Artland Dragons takımlarında oynamıştı. 

1991 doğumlu ve 1.88 boyundaki, Santa Clara mezunu olan skorer oyuncu Kevin Foster, dış atışlardaki başarısı ile dikkat çeken bir isim. Kolej kariyeri boyunca kaydettiği 2423 sayıyla Santa Clara Universty tarihindeki en skorer oyuncu unvanını taşıyor. Foster, 2011'de NCAA'in en çok üç sayılık atış isabeti bulan oyuncusu olurken, kariyeri toplamında kaydettiği 431 isabet ile de NCAA tarihinin en çok üçlük isabeti bulan dördüncü oyuncusu konumunda. Geçtiğimiz sezon forma giydiği 32 maçta da 96/272 ile üçlük isabeti bulan Kevin Foster, 31.8 dakika sahada kaldığı bu maçları; 17.9 sayı, 2.8 ribaunt, 4.4 asist ve 2.3 top çalma ortalamalarıyla noktalamıştı.

Öte yandan Siyah-Beyazlılar, Genç Erkek Milli Takımımız ile Avrupa Şampiyonluğu zaferi yaşayan Kartal Özmızrak ve Doğukan Şanlı'nın önümüzdeki sezon A takım kadrosunda yer alacağını açıkladı.
Foster ve Buckman resmen Kartal !!! Foster ve Buckman resmen Kartal !!! Reviewed by Unknown on 17:29 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.