Advertisement

Ted Ankara Kolejliler'den çifte imza !!



Ted Ankara Kolejliler, daha önce prensipte anlaştığı  Kristaps Valters ve Davud Kamer ile resmen anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamada; Transfer çalışmalarını sürdüren Erkek Basketbol takımımız son 3 sezondur Olin Edirne forması giyen Davud Kamer'i ve Letonya'lı oyun kurucu Kristaps Valters'ı da renklerine bağladı.
Transferlerle ilgili görüşlerini aldığımız takımımız baş antrenörü Ercüment Sunter bu  tecrübeli oyuncuların hem ligde hem de Eurocup'ta takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. 

Türkiye'de daha önce İTÜ,Erdemir,Selçuk Üni ve Olin Edirne'de oynayan Davud Kamer 1978 doğumlu ve 2.11m boyunda. Davud geçtiğimiz sezon Olin Edirne'de 4.5 sayı, ve 2.2 ribaund ortalaması ile oynadı.

Kariyerinde Unicaja Malaga, Ewe Baskets Oldenburg, Joventut Badalona, Artland Dragons takımların formasını giyen Kristaps Valters ise geçtiğimiz sezonu İspanyol  Baloncesto Fuenlabrada takımında tamamladı. 1981 doğumlu ve 1.90m boyundaki Valters İspanya Ligi ACB'de 22 maçta ortalama 23.5 dakika sahada kalarak; 9.3 sayı, 2 ribaund ve 2.9 asist ortalaması yakalamıştı.
Ted Ankara Kolejliler'den çifte imza !! Ted Ankara Kolejliler'den çifte imza !! Reviewed by Unknown on 16:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.