Advertisement

Ermal Kurtoğlu, Banvit'te.

Banvit, Cevher Özer'in ardından uzun rotasyonuna bir hamle daha yaptı ve tecrübeli pivot Ermal Kurtoğlu'nu renklerine bağladı. 33 yaşındaki deneyimli oyuncu, son iki sezondur Anadolu Efes forması giyiyordu..

33 yaşındaki ve 2.07 boyundaki Kuqo, geride bıraktığımız sezonda Anadolu Efes forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 33, Turkish Airlines EuroLeague'de ise 9 maçta görev yaptı. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 11.5 dakika sahada kalan deneyimli pivot, sezonu da; 4.9 sayı, 2.5 ribaund ve 1.2 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı. EuroLeague'de ise 9 maçta ortalama 6.8 dakika sahada kalan Arnavut asıllı pivot; 3.1 sayı ve 0.9 ribaund ortalamalarıyla beklentilerin altında bir performans sergileyebilmişti.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk; “Ermal, Beko Basketbol Ligi’nin en tecrübeli ve kariyerli uzun oyuncularından birisi ve Türk oyuncu rotasyonumuz için önemli bir hamle. Kendisinin takımımıza tecrübesi ve oyun bilgisi ile önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Ermal’in transferi ile birlikte takımımızın iskeletinin oluştuğunu söyleyebilirim. Şimdi sıra 1-2 yeni transferle takımımızı tamamlamaya geldi. Kadro yapımıza uygun isimlerin listesi üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Ermal ile imzaladığımız sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ermal Kurtoğlu, Banvit'te. Ermal Kurtoğlu, Banvit'te. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.