Advertisement

İlkan Konusunda Karar TBF'nin

Türkiye Basketbol Federasyonu, dün yaptığı toplantıların ardından son günlerin en çok konuşulan konularının başında gelen İlkan Karaman mevzusunda son kararını vermek üzere…

TBF Başkanı Turgay Demirel’in onay vermesinin ardından kamuoyuna açıklanacak olan karara göre İlkan Karaman’ın Fenerbahçe Ülker’in oyuncusu olması bekleniyor. Galatasaray Medical Park ile özel sözleşmesi olan ve oyuncu için yaklaşık 1 milyon TL’lik bir yatırım yapan Sarı – Kırmızılılara, 270 bin Dolar ödenmesi yönünde karar verecek olan TBF’nin İlkan Karaman’a herhangi bir ceza vermeyeceği öğrenildi.

Oyuncunun Fenerbahçe Ülker’de oynamak istemesi, TBF sözleşmesinin bulunmaması İlkan Karaman’ın Sarı – Lacivertlilerde ceza almadan oynamasının yolunu açıyor. Galatasaray Medical Park’ın ise kararın açıklanmasının ardından önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi.

Özellikle Karşıyaka ile Galatasaray arasında yapılan TBF sözleşmesinde Sarı – Kırmızılılar 15 Temmuz’a kadar başvurursa İlkan Karaman’ın bonservisi Galatasaray’a geçer maddesini Sarı – Kırmızılıların öne süreceği belirtildi. Galatasaray bu süreden önce TBF’ye bir yazı gönderdiğini belirterek İlkan Karaman’ın TBF nezdinde de kendi oyuncuları olduğunu ifade etti.

TBF Başkanı Turgay Demirel’in onayının ardından Galatasaray Medical Park resmi siteden belgelerle açıklamalar yapacak.

İçerik: BasketDergisi
İlkan Konusunda Karar TBF'nin İlkan Konusunda Karar TBF'nin Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 14:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.