Advertisement

Gaziantep'in Son Yabancısı Macklin

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, NBA patentli power forvet Vernon Macklin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Macklin, geçtiğimiz sezon Detroit Pistons kadrosunda yer almıştı..

Kolej kariyerinde Georgretown ve Florida formaları giyen 26 yaşındaki ve 2.08 boyundaki ABD'li oyuncu, 2011 NBA Draftında Detroit Pistons tarafından 2. tur 52. sıradan seçilmişti. 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda oynayabilen Macklin, sezona da Pistons'da başlamıştı. Detroit Pistons forması ile NBA'de 22 maça çıkan Vernon Macklin, bu maçlarda ortalama 5.9 dakika sahada kalarak; 1.9 sayı ve 1.4 ribaund ortalamaları yakalamıştı. Ardından Mart ayında D-League takımlarından Fort Wayne Mad Ants'ın yolunu tutan Virginia doğumlu power forvet, D-League'de ise 10 maçta görev yaparak, ortalama 33.8 dakika sahada kaldığı bu maçları; 14.5 sayı ve 14.3 ribaund ortalamaları ile tamamlamıştı..

Bu arada Vernon Macklin transferi ile birlikte, transfer çalışmalarına artık noktayı koyan Gaziantep ekibi, daha önce dış transferde; Andre Collins, Isaiah Swann, Caner Ercan, Mutlu Akpınar, Charles Rhodes ve Yunus Çankaya'yı renklerine bağlamış, geçtiğimiz sezon da takım kadrosunda yer alan; Ahmet Kaplan, Erden Eryüz, Murat Göktaş, Mesut Ademoğlu ve Asım Özberkan ile de sözleşme yenilemişti..
Gaziantep'in Son Yabancısı Macklin Gaziantep'in Son Yabancısı Macklin Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.